Categorieën
Bedrijfsdiensten

Hoe kiest u het juiste groene routeplan?

Er zijn tal van mogelijkheden om die overstap te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het stimuleren van het gebruik van de fiets en het nadenken over het volledig elektrificeren van uw wagenpark. Denk aan het plaatsen van oplaadvoorzieningen voor elektrische auto’s en wat te denken van de verschillende autodeelconcepten? Ook rijden op waterstof is een optie om te voldoen aan de normen die gelden voor 2030. Ons mobiliteitsadvies helpt u bij de transitie. Wij kunnen u op veel verschillende gebieden van dienst zijn.

Hoogtepunten uit ons mobiliteitsadvies:

Gregory voegde daar nog aan toe: “Mogelijkheden: Ik ben het er helemaal mee eens dat flexibiliteit een groot pluspunt is voor onze klanten. We gebruiken vaak telematica om toegang te krijgen tot chauffeurs en hun rijgewoonten te controleren; zaken als sleepschema’s, brandstofverbruik en afgelegde afstand voor onderhoudsbehoeften. De prestatierapporten (TSR) van ons sleeppersoneel en de voertuigbewakingsrapporten (VMR) worden gebruikt als een laag van onze vlootcontrolefunctie. Onze klanten waarderen de mogelijkheid om onze serviceprogramma’s aan te passen aan hun operationele behoeften. Zij kennen en waarderen het ongemak van vertragingen bij het verkrijgen van diensten die nodig zijn voor hun voertuigen.”

stel uw bedrijf voor, wat u nu doet

In 1990 keurde het Congres een aanbestedingswet goed die de federale overheid opdroeg de toegang tot federaal land te vergroten voor de ontwikkeling van binnenlandse hulpbronnen. Agentschappen werd verteld om dergelijke federale grond en processen zo goed mogelijk te gebruiken ten voordele van het hele volk en de federale overheid. Ieder van ons is de bewaarder van zijn eigen stukje van de taart. Het Congres heeft zeer specifieke richtlijnen opgesteld over hoe die taart moet worden verdeeld. Het belangrijkste is dat het Congres zeer specifieke richtlijnen heeft opgesteld voor de verdeling van de middelen over de verschillende agentschappen, staten, lokale overheden of rechtstreeks naar bepaalde personen.

We moeten ons aan deze richtlijnen houden… “voor het welzijn van de dienst” en “om de banen te beschermen”… en “om misbruik tegen te gaan” en “om de federale regering zelf efficiënter te maken”.

Als u denkt dat deze richtsnoeren te streng zijn, voel u dan vrij om andere ideeën naar voren te brengen, met name hoe de uitgaven het meest efficiënt en kosteneffectief kunnen worden gedaan. Overweegt u dit alles alstublieft en denk erover na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *